Pensiunea Cabana 3 Stejari

Poze :

Descriere :

Pensiunea Cabana 3 Stejari deţine 4 cai pentru călărie, si un mânz. Pensiunea pune la dispoziţia clienţilor echipamentul necesar. Pentru călărie veţi găsi ajutor din partea unei persoane care se ocupă de cai. Călăria se poate face în cadrul unui perimetru împrejmuit de 100 m2, lângă pensiune, iar cei care deja s-au obişnuit cu caii pot călări în apropierea cabanei sau pot face plimbări in satele din jur.

Preturi :

Contact :

Harta :

Adresa:

Oraşul Rupea este situat pe şoseaua naţională E60, cam la jumătatea distanţei dintre Braşov şi Sighişoara (60 km de Braşov, 50 km de Sighişoara). Înconjurând orasul Rupea, pe centură, se coteşte pe drumul judeţean spre satul Dacia, se continuă spre Jibert, iar după 2 km se face stânga, pe un drum forestier, ajungând la Cabana 3 Stejari.

Taguri:

echitatie

Promoveaza-ti locul pe GSP

3 comentarii

 • clau

  2010-11-28 22:24:12

  Nimic.

  mancare proasta si scumpa,personal incompetent,drum prost,conditii modeste(nu e curent electric) iar serviciile de echitatie si cu bicicletele sunt pure inventii,iar patronul este vesnic iritat si nu sta decat in spatele tau sa vada ce faci. 

 • Marius

  2010-12-28 08:53:30

  Probabil ca cel care a scris mai sus este un bucurestean cu multe fitze am fost si chiar am calarit si am mancat mancarea e este foarte buna. Daca sti sa calaresti esti lasat sa pleci singur cu calul timp de o ora nu stiu unde poti sa mai calaresti asa, in majoritatea cazurilor calaresti in manej.

 • Laura

  2012-04-24 17:01:31

  -

  Mare tzeapa, nu va duceti daca nu vreti sa regretati amarnic. Nu are mai mult de doua margarete, si alea ofilite, in niciun caz trei. Praf in camera de un deget, chiuveta infundata la baie, geamurile camerelor nu se inchid, lenjeriile sunt ieftine si murdare, nu exista dulap sa iti pui hainele, NU AU TELEVIZOR decat la parter in sala de mese, in ciuda minciunilor de pe internet, si ala prinde doar postul pe care il fixeaza patronul de la el din camera. Mancarea e de calitate proasta si foarte scumpa: 12 lei o ciorba. Si cireasa de pe tort: exact langa cabana e un iaz cu broaste care oracaie infernal toata noaptea, incat nu se poate dormi!! Este ingrozitor! A, si daca faci dus la etaj se scurge apa in sala de mese.  

Spune-ne parerea ta


Vezi si alte locuri pentru echitatie in Rupea

0 evenimente organizate de utilizatori la Pensiunea Cabana 3 Stejari din Rupea

Organizeaza