Despre faSport

Despre noi

faSport este detinut de o companie privata cu sediul in Romania. Inceput ca proiect individual si proof-of-concept in 2008 si re-lansat oficial la data de 1 decembrie 2009, odata cu Ziua Nationala a Romaniei, faSport constituie un catalog al locurilor destinate activitatilor cu caracter sportiv sau de agrement si comunitatea de prieteni sportivi amatori creata in jurul acestor activitati.

Oriunde te-ai afla in Bucuresti sau in tara, faSport iti ofera cea mai completa sursa de locuri unde poti sa faci sport alaturi de prietenii tai.

https://www.fasport.ro/

In timpul care a trecut de la lansarea faSport am crescut de la cateva zeci la 838 de cluburi, de la patru la peste 33 de sporturi si de la un oras, la mai mult de 87 de orase din Romania.

Avem 1788 de utilizatori inregistrati inca din primele luni de existenta ale proiectului, si pentru a facilita accesul oricui, la scurt timp dupa lansare am introdus integrarea cu cele mai populare retele sociale ale momentului - facebook si twiter. Astfel, orice utilizator cu cont pe aceste retele sociale, se poate autentifica pe faSport cu un singur click aici.

De asemenea, am obtinut cativa parteneri de incredere alaturi de care lucram pentru a ne indeplini misiunea si a transforma viziunea noastra in realitate.

Echipa

iani sammy delia CrisS

De unde ne-a venit ideea?

Iani a venit cu ideea plecand de la dorinta lui de a sti unde poate sa faca sport. Orice sport. Oriunde in Bucuresti. Pornind de la aceasta idee, Iani a construit un prototip si, impreuna cu Mihai Alex au inceput sa-si imagineze metode noi de a crea un sistem complet in jurul acestui concept simplu de catalog de destinatii cu caracter sportiv si de agrement.

Dupa o serie de dezvoltari in-house auto si co-finantate, pe 1 decembrie 2009 acest nou sistem a fost lansat in versiune Beta, inlocuind proiectul initial. In prezent, platforma este permanent imbunantatita si noi functionalitati sunt adaugate saptamanal.

Multumim tuturor utilizatorilor nostri pentru feedback-ul pozitiv si pentru ideile si sugestiile generate.

Cum functioneaza faSport?

faSport este construit folosind tehnologii Web PHP si platforma CodeIgniter. Utilizeaza MySQL ca sistem de gestiune a bazelor de date, iar elementele grafice au fost realizate in Photoshop.

Cum facem bani?

In Septembrie 2010 am lansat Serviciile faSport - o platforma completa de functionalitati destinate promovarii cluburilor sportive. Fiecare serviciu a fost gandit special si are utilitate specifica in personalizarea si eficientizarea prezentei cluburilor sportive pe faSport in particular si pe Web in general.

Apoi, pornind de la ideea Serviciilor faSport, am dezvoltat faSport Mall - un mall virtual pentru magazinele cu profil sportiv din Romania. Acesta va fi pentru magazinele cu profil sportiv din Romania, ceea este faSport pentru cluburile destinate activitatilor sportive si recreationale. O unealta eficienta si totdata simplu de utilizat pentru promovare online.

In continuare cheltuim mai multi bani decat facem, insa speram ca acest lucru sa se schimbe in curand...

In prezent si atat timp cat modelul de monetizare al faSport nu va fi stabilit si implementat, cheltuim mai multi bani decat facem.

Ce vom face in viitor?

In viitorul apropiat vom continua sa acceptam feedback-ul comunitatii de utilizatori si vom imbunatati faSport. Este insa important de retinut faptul ca suntem condusi de filosofia lucrurilor simple, usor de inteles si de utilizat.

"Un lucru nu este perfect atunci cand nu mai ai ce sa-i mai adaugi ci atunci cand nu mai ai ce sa elimini."

Antoine de Saint-Exupéry - Pilot, Mentor, Filosof, Poet

De aceea, oricat de interesante si de incitante ar fi anumite idei sau propuneri generate de echipa noastra de creativi sau primite de la voi, incercam sa ne abtinem de la a le implementa, exceptand cazul in care intr-adevar fac lucrurile sa fie mai usoare, mai intuitive, mai simple si mai elegante.

In viitor vom lansa o serie de servicii interesante destinate utilizatorilor nostri si totodata proprietarilor si operatorilor destinatiilor prezente in catalog.

Dorim sa construim in faSport o companie de succes, care sa-si atinga obiectivele, sa inspire si sa creeze o noua cultura si o noua atitudine atat in randul utilizatorilor cat si in randul comunitatii de business online.

Companie

mi:INTERACTIVE
CIF: RO 26563695
RC: J39/72/2010
Banca: ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala Bucuresti

Contactati-ne

Pentru orice detalii referitoare la faSport, nu ezitati sa ne contactati. Detalii la http://www.fasport.ro/contact

Implica-te

Ne poti sprijini si poti contribui la faSport. Afla cum la http://www.fasport.ro/implica-te