Termeni de Utilizare

Acesti Termeni guverneaza accesul dumneavoastra la serviciile oferite de faSport prin intermediul site-ului www.fasport.ro. Acestea vor fi denumite colectiv Servicii, si orice informatie, text, fotografie, sau alte materiale incarcate, descarcate sau afisate prin intermediul serviciilor vor fi denumite colectiv Continut. Accesul si utilizarea de catre dumneavoastra a Serviciilor si Continutului depinde de aceptarea Termenilor. Prin utilizarea partiala sau totala a Serviciilor sau Continutului acceptati acesti Termeni.

Utilizarea Serviciilor este in intregime responsabilitatea dumneavoastra. Continutul pe care il incarcati, scrieti sau generati va fi vizibil pentru ceilalti utilizatori ai Serviciilor. Ca atare, aveti grija la Continutul pe care il publicati.

Info: Ceea ce publicati pe Internet devine vizibil pentru toata lumea!

Serviciile faSport evolueaza si vor evolua in permanenta. De asemenea, natura si caracteristicile acestora se pot schimba in timp fara notificare prealabila. In plus, faSport poate opri furnizarea partiala sau integrala a Serviciilor catre dumneavoastra sau catre utilizatori in general fara a putea prevedea si fara a va notifica asupra acestui fapt. Totodata, ne rezervam dreptul de a crea limitari de utilizare in functie de nevoile noastre sau de natura Serviciilor, fara notificare prealabila.

Serviciile pot include publicitate targetata sau nu in functie de Continut, cererile efectuate prin Servicii sau alte informatii. In schimbul utiliarii Serviciilor, sunteti de acord ca faSport si partenerii sai sa plaseze publicitate prin intermediul Serviciilor, in legatura sau nu cu Continutul, fie ca acesta a fost generat de dumneavoastra sau de ceilalti utilizatori.

Parola

Sunteti integral responsabili de alegerea si pastrarea in siguranta a parolei de acces si a utilizarii acesteia de catre dumneavoastra sau de catre terti. Incurajam utilizarea parolelor "strong" care contin litere mici si mari, caractere speciale si cifre. faSport nu se face responsabil de situatiile care deriva din nerespectarea recomandarilor de mai sus.

Continut

Continutul este responsabilitatea integrala a utilizatorului care a generat respectivul continut. faSport nu garanteaza acuratetea continutului generat de utilizatori, iar opiniile prezentate reprezinta integral parerea utilizatorilor care le-au generat si nu este in niciun fel girata de faSport. Prin acceptarea acestor termeni intelegeti faptul ca utilizarea serviciilor va poate expune la anumite atitudini sau exprimari ofensatoare. In nicio circumstanta faSport nu se va face responsabil si nu va putea fi tras la raspundere pentru evenimente generate de informatii inexacte sau incomplete prezente in Continut.

Drepturile dumneavoastra

Va pastrati toate drepturile asupra oricarui continut incarcat, scris sau generat pe faSport. De asemenea, prin incarcarea, scrierea sau generarea in orice alta maniera de continut, oferiti faSport drepturi integrale, ne-exclusive si gratuite asupra respectivului continut pentru a-l utiliza, copia, reproduce, procesa, adapta, edita, modifica, publica, distribui, transmite si afisa, si inclusiv pentru a sublicentia acest continut catre parteneri.

Info: Continutul (text, fotografii etc) este al dumneavoastra si il puteti utiliza dupa bunul plac, insa ne oferiti si noua gratuit si irevocabil posibilitatea de a face acelasi lucru.

Drepturile noastre

Serviciile sunt protejate prin copyright, marca inregistrata si legile in vigoare privind proprietatea intelectuala, sistemele informatice si accesul la Internet. Niciun aspect al Termenilor nu va ofera dreptul sau posibilitatea de a utiliza partial sau integral componente ale sistemului, serviciilor, continutului, brandului, identitatii sau proprietatii faSport. Orice sugestie, idee, comentariu constituie "feedback" si va fi oferit voluntar. Ne rezervam dreptul de a utiliza acest feedback dupa bunul plac si fara nicio obligatie catre entitatea furnizoare.

Restrictii

Ne rezervam dreptul de a refuza inregistrarea, de a modifica, sterge sau dezactiva contul unui utilizator in prezenta unui comportament neadecvat, fara respectarea unor principii elementare de bun simt si responsabilitate.

Serviciile sunt disponibile "ca atare"

Accesul Serviciilor si al Continutului se face pe proria dumneavoastra raspundere. Serviciile nu prezinta nicio garantie asupra disponibilitatii, acuratetii, calitatii informatiilor furnizate si utilizate de catre dumneavoastra. De asemenea, nu oferim nicio garantie asupra disponibilitatii, acuratetii si calitatii Serviciilor.

Link-uri

Serviciile pot furniza link-uri catre alte servicii, produse sau resurse. Acceptati faptul ca nu suntem responsabili de disponibilitatea, acuratetea sau calitatea respectivelor servicii, produse sau resurse. De asemenea, prezenta acestor link-uri nu implica in niciun fel asocierea legala sau morala cu detinatorii, creatorii sau operatorii respectivelor servicii, produse sau resurse. Dumneavoastra sunteti integral raspunzatori de utilizarea respectivelor servicii produse sau resurse.

Actualizari

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari la prezentul document privind Termenii de Utilizare fara notificare prealabila. Cea mai recenta versiune a Termenilor va putea fi accesata si consultata la aceasta adresa. Ultima actualizare a fost efectuata la 1 Decembrie 2009.

Aveti observatii privind Termenii de Utilizare? Va rugam sa ne contactati la utilizarelafasportpunctro