Arena Fitness Club

Poze :

Descriere :

Clubul din incinta Arena Mall dispune de un program pentru aerobic complet cu antrenori specializati si organizeaza sedinte de Fit/Abs, Fit&Shape;, Spinning, Pilates,Tae Bo si Step in fiecare zi de luni pana sambata. Pentru programul complet vizitati site-ul.

Preturi :

Detalii legate de diferitele categorii de abonament si taxele aplicabile sunt disponibile la receptia clubului.

Contact :

Harta :

Adresa:

Str. ┼×tefan cel Mare nr. 28, Arena Mall,

Promoveaza-ti locul pe GSP

2 comentarii

 • Elinaa

  2011-02-24 11:20:39

  Excelent loc, excelenta atmosfera. Am auzit ca, mai nou, acolo este si un centru Forever - bauturi nutritive, suplimente alimentare si produse de intretinere personala da calitate. Felicitari!

 • Marian

  2011-10-03 15:54:50

  -

  locul ar fi perfect daca ar avea un program mai accesibil...cam tot ce e interesant de facut cu un instructor e la o ora neaccesibila oamenilor care lucreaza...mai nou te duci la ora de spinning si platesi stiind ca va veni un anumit instructor si te trezesti cu un altul(alta) care face ora de parca ar fi oricare alt participant numai antrenor nu....pacat ...ma asteptam la alte standarde din partea lor...dar se parte ca raportul pret calitate nu trebuie intotdeauna respectat Probabil de aici si numarul tot mai mic de persoane care vin la sala (sa faca altceva decat aparate)  

Spune-ne parerea ta


Vezi si alte sali de aerobic in Bacau

0 evenimente organizate de utilizatori la Arena Fitness Club din Bacau

Organizeaza